#michelleoeyKitchen ⁣edisi coba-coba, gulanya diganti erythritol dan graham crackers-nya diganti almond flour. Ternyata jadi dan rasanya gak terlalu beda jauh. Tapi berhubung pake oven baru terus ditinggal 🙈 jadilah dia basque burnt cheesecake 😅 ⁣ ———⁣ ⁣ ✨KETO CHEESE CAKE✨ #michelleoeyRecipeBook #allieRecipeBook Ingredients – Directions: 1. ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣———⁣ ⁣ 🌟 #cheesecake #keto #lowcarb ⁣ 📍 #Bandung⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📷 #iPhone7plus ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #allieandcheese #allieBaking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #allieFoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #allieJournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #cake #dessert #homemade #comfortfood #soulfood #foodstagram #foodgasm #instafood #foodporn #likeforlike #foodstyling #foodphotography #foodlover #foodart #instaphoto #picoftheday

#michelleoeyKitchen ⁣edisi coba-coba, gulanya diganti erythritol dan graham crackers-nya diganti almond flour.

Ternyata jadi dan rasanya gak terlalu beda jauh. Tapi berhubung pake oven baru terus ditinggal 🙈 jadilah dia basque burnt cheesecake 😅

———⁣

✨KETO CHEESE CAKE✨
#michelleoeyRecipeBook #allieRecipeBook

Ingredients

Directions:
1.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣———⁣

🌟 #cheesecake #keto #lowcarb ⁣
📍 #Bandung⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📷 #iPhone7plus
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#allieandcheese
#allieBaking⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#allieFoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#allieJournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#cake #dessert #homemade #comfortfood #soulfood #foodstagram #foodgasm #instafood #foodporn #likeforlike #foodstyling #foodphotography #foodlover #foodart #instaphoto #picoftheday
via Instagram https://instagr.am/p/CNwexMyBUs4/

#allieinBandung 🍓🥝🍑🍇🥧 Cantik banget buat di foto 🥰 Buah-buahnya segar. Kalo langsung dimakan rasanya enak, tapi kalo dibesokin simpen kulkas gak tau kenapa kurang. Jadi saran aku langsung abisin hari itu juga. Sad sih karena aku senengnya yang dingin, jadi apa-apa biasanya simpen kulkas dulu baru dimakan. 🌟 #fruitpie #piebuah 📍 #leamourpatisserie #Bandung⁣ 📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ #alliejournal⁣⁣⁣ #alliefoodie⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ #pie #dessert #instadessert #instafood #foodstagram #foodgasm #foodporn #likeforlike #foodphotography #foodlover #instaphoto #kulinerbandung #kulinerbdg #exploreBandung #foodgallerybdg #foodnotebdg #eatandleasure #tasteofbandung #michelleoeyBandungDiary

#allieinBandung 🍓🥝🍑🍇🥧

Cantik banget buat di foto 🥰 Buah-buahnya segar. Kalo langsung dimakan rasanya enak, tapi kalo dibesokin simpen kulkas gak tau kenapa kurang. Jadi saran aku langsung abisin hari itu juga.

Sad sih karena aku senengnya yang dingin, jadi apa-apa biasanya simpen kulkas dulu baru dimakan.

🌟 #fruitpie #piebuah
📍 #leamourpatisserie #Bandung⁣
📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#alliejournal⁣⁣⁣
#alliefoodie⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#pie #dessert #instadessert #instafood #foodstagram #foodgasm #foodporn #likeforlike #foodphotography #foodlover #instaphoto #kulinerbandung #kulinerbdg #exploreBandung #foodgallerybdg #foodnotebdg #eatandleasure #tasteofbandung #michelleoeyBandungDiary
via Instagram https://instagr.am/p/CNej1GABw-O/

#allieinBandung 🥧🧀 Toppingnya enak, kejunya berasa banget. Cuma buat aku sih ketebelan pie crust-nya. Tapi adik aku justru doyan pie crust-nya 😅 gimana selera sih ya kalo makanan tuh. Aku demennya tipe Quiche yang dijual di Starbucks soalnya 🙈 beda tipe sama ini 🌟 #quiche #mastercheese 📍 #leamourpatisserie #Bandung⁣ 📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ #allieandcheese #alliejournal⁣⁣⁣ #alliefoodie⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ #pie #dessert #instadessert #instafood #foodstagram #foodgasm #foodporn #likeforlike #foodphotography #foodlover #instaphoto #kulinerbandung #kulinerbdg #exploreBandung #foodgallerybdg #foodnotebdg #eatandleasure #tasteofbandung #michelleoeyBandungDiary

#allieinBandung 🥧🧀

Toppingnya enak, kejunya berasa banget. Cuma buat aku sih ketebelan pie crust-nya. Tapi adik aku justru doyan pie crust-nya 😅 gimana selera sih ya kalo makanan tuh.

Aku demennya tipe Quiche yang dijual di Starbucks soalnya 🙈 beda tipe sama ini

🌟 #quiche #mastercheese
📍 #leamourpatisserie #Bandung⁣
📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#allieandcheese
#alliejournal⁣⁣⁣
#alliefoodie⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#pie #dessert #instadessert #instafood #foodstagram #foodgasm #foodporn #likeforlike #foodphotography #foodlover #instaphoto #kulinerbandung #kulinerbdg #exploreBandung #foodgallerybdg #foodnotebdg #eatandleasure #tasteofbandung #michelleoeyBandungDiary
via Instagram https://instagr.am/p/CNRhxl6hQIZ/

Lil Brother’s Birthday Cake! #allieinBandung In frame: ✅ Classic Mix Signature 👉🏻 @harvestcakes kali ini buah-buahannya seger dan tiramisu-nya enak ternyata ✅ Spikoe Keju with extra cherries 👉🏻 @mikitchenbdg 🌟 #birthdaycake #spikoekeju 📍 #theharvestcakes #mikitchenbdg 📷 #iPhoneXR⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ #allieandchocolate #allieandcheese #alliejournal⁣⁣⁣ #alliefoodie⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ #spikukeju #spikoe #spiku #tiramisu #redvelvet #blackforest #cheesecake #cake #instacake #tart #foodstagram #foodgasm #foodporn #likeforlike #foodphotography #foodlover #instaphoto #exploreBandung #michelleoeyBandungDiary

Lil Brother’s Birthday Cake! #allieinBandung

In frame:
✅ Classic Mix Signature 👉🏻 @harvestcakes kali ini buah-buahannya seger dan tiramisu-nya enak ternyata
✅ Spikoe Keju with extra cherries 👉🏻 @mikitchenbdg

🌟 #birthdaycake #spikoekeju
📍 #theharvestcakes #mikitchenbdg
📷 #iPhoneXR⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#allieandchocolate
#allieandcheese
#alliejournal⁣⁣⁣
#alliefoodie⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#spikukeju #spikoe #spiku #tiramisu #redvelvet #blackforest #cheesecake #cake #instacake #tart #foodstagram #foodgasm #foodporn #likeforlike #foodphotography #foodlover #instaphoto #exploreBandung #michelleoeyBandungDiary
via Instagram https://instagr.am/p/CNKAYvBh42t/

#michelleoeyKitchen⁣ lumayanlah rasa mealkit-nya. Buat masak-masak porsi sedikit 👍🏻 ⁣⁣ 🌟 #capcay 📍 #griyasetrasari #Bandung⁣⁣⁣ 📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #alliecooking⁣⁣⁣ #alliejournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #alliefoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Indonesianfood #chinesefood #comfortfood #likeforlike #foodstagram #foodgasm #foodporn #instafood #foodphotography #foodlover #instaphoto

#michelleoeyKitchen⁣ lumayanlah rasa mealkit-nya. Buat masak-masak porsi sedikit 👍🏻
⁣⁣
🌟 #capcay
📍 #griyasetrasari #Bandung⁣⁣⁣
📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#alliecooking⁣⁣⁣
#alliejournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#alliefoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Indonesianfood #chinesefood #comfortfood #likeforlike #foodstagram #foodgasm #foodporn #instafood #foodphotography #foodlover #instaphoto
via Instagram https://instagr.am/p/CNAJOJYBCYs/

#michelleoeykitchen #맛남의광장레시피 masak anti ribet 👌🏻 Kalo lagi low carbo biasanya gak pake nasi dan campuran starch + water nya aku skip. ——— ✨RADISH RICEBOWL 무덮밥✨by Baek Jongwon at Delicious Rendezvous 맛남의 광장 #michelleoeyRecipeBook #allieRecipeBook Ingredients: – Protein (Low Fat Pork) – Radish (diced, smaller than kkakdugi – Water – 60 gr Gochujang – 25 gr Gochugaru – 20 gr Sugar – 55 gr Garlic – 50 gr Cooking Wine – 75 gr Soy Sauce – Salt – Pepper Directions: 1. Place all ingredients in the wok and let them boil. 2. Add Starch + Water, stir well until thickened. 3. Add Green Onion and Chili. Remove from the heat. 4. Ladle the radish and meat on top of fresh rice, serve immediately. ——— 🌟 #Radish #RiceBowl #무덮밥 📍 ⁣⁣⁣#DeliciousRendezvous #맛남의광장 📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #alliecooking ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #allieandkfood⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ #baekjongwon #paikjongwon #baekjongwonrecipe #koreanfood #homemade #comfortfood #likeforlike #foodgasm #instafood #instaphoto #foodstagram #foodstyling #foodphotography #foodporn #bandung

#michelleoeykitchen #맛남의광장레시피 masak anti ribet 👌🏻

Kalo lagi low carbo biasanya gak pake nasi dan campuran starch + water nya aku skip.

———

✨RADISH RICEBOWL 무덮밥✨by Baek Jongwon at Delicious Rendezvous 맛남의 광장
#michelleoeyRecipeBook #allieRecipeBook

Ingredients:
– Protein (Low Fat Pork)
– Radish (diced, smaller than kkakdugi
– Water
– 60 gr Gochujang
– 25 gr Gochugaru
– 20 gr Sugar
– 55 gr Garlic
– 50 gr Cooking Wine
– 75 gr Soy Sauce
– Salt
– Pepper

Directions:
1. Place all ingredients in the wok and let them boil.
2. Add Starch + Water, stir well until thickened.
3. Add Green Onion and Chili. Remove from the heat.
4. Ladle the radish and meat on top of fresh rice, serve immediately.

———

🌟 #Radish #RiceBowl #무덮밥
📍 ⁣⁣⁣#DeliciousRendezvous #맛남의광장
📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#alliecooking ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#allieandkfood⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#baekjongwon #paikjongwon #baekjongwonrecipe #koreanfood #homemade #comfortfood #likeforlike #foodgasm #instafood #instaphoto #foodstagram #foodstyling #foodphotography #foodporn #bandung
via Instagram https://instagr.am/p/CM1C8REhRjp/

#allieinBandung ⁣🍟>>>>>>🍚 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🌟 #ChickenCordonBleu 📍 #Rijsttafel #RijsttafelResto 📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #alliejournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #alliefoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #westernfood #comfortfood #likeforlike #foodstagram #foodgasm #foodporn #instafood #foodphotography #foodlover #instaphoto #kulinerbandung #kulinerbdg #exploreBandung #foodgallerybdg #foodnotebdg #eatandleasure #tasteofbandung #michelleoeyBandungDiary

#allieinBandung ⁣🍟>>>>>>🍚
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🌟 #ChickenCordonBleu
📍 #Rijsttafel #RijsttafelResto
📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#alliejournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#alliefoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#westernfood #comfortfood #likeforlike #foodstagram #foodgasm #foodporn #instafood #foodphotography #foodlover #instaphoto #kulinerbandung #kulinerbdg #exploreBandung #foodgallerybdg #foodnotebdg #eatandleasure #tasteofbandung #michelleoeyBandungDiary
via Instagram https://instagr.am/p/CMtd6pVhHG7/

#michelleoeyKitchen⁣ ✨ ⁣⁣ ———⁣⁣ ⁣⁣ ✨CAISIM WITH TOFU✨ #michelleoeyRecipeBook #allieRecipeBook⁣⁣ ⁣⁣ Ingredients:⁣⁣ • Caisim (cut into bite size)⁣ • Tofu, diced and slightly fried • Sliced or Minced Garlic⁣ • Red Chili (optional)⁣ • Sugar • Salt⁣ • Pepper⁣ • Sesame Oil 1 tsp⁣ • Cooking Oil⁣ ⁣⁣ How to:⁣⁣ 1. Heat up the pan, add a few drops of cooking oil and sauté the garlic⁣ 2. Add caisim, sugar, salt and pepper, sauté ⁣for 1 minute 3. Add tofu and chili, sauté for another 1 minutes 4.Add sesame oil, serve ⁣⁣ ———⁣⁣ ⁣⁣ 🌟 #caisim #tofu 📍 #Bandung⁣⁣⁣ 📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #alliecooking⁣⁣⁣ #alliejournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #alliefoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Indonesianfood #chinesefood #comfortfood #likeforlike #foodstagram #foodgasm #foodporn #instafood #foodphotography #foodlover #instaphoto

#michelleoeyKitchen⁣ ✨
⁣⁣
———⁣⁣
⁣⁣
✨CAISIM WITH TOFU✨
#michelleoeyRecipeBook #allieRecipeBook⁣⁣
⁣⁣
Ingredients:⁣⁣
• Caisim (cut into bite size)⁣
• Tofu, diced and slightly fried
• Sliced or Minced Garlic⁣
• Red Chili (optional)⁣
• Sugar
• Salt⁣
• Pepper⁣
• Sesame Oil 1 tsp⁣
• Cooking Oil⁣
⁣⁣
How to:⁣⁣
1. Heat up the pan, add a few drops of cooking oil and sauté the garlic⁣
2. Add caisim, sugar, salt and pepper, sauté ⁣for 1 minute
3. Add tofu and chili, sauté for another 1 minutes
4.Add sesame oil, serve
⁣⁣
———⁣⁣
⁣⁣
🌟 #caisim #tofu
📍 #Bandung⁣⁣⁣
📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#alliecooking⁣⁣⁣
#alliejournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#alliefoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Indonesianfood #chinesefood #comfortfood #likeforlike #foodstagram #foodgasm #foodporn #instafood #foodphotography #foodlover #instaphoto
via Instagram https://instagr.am/p/CMn5uowBanq/

#michelleoeyKitchen⁣ kalo lagi low carbo, makanin ini aja gak pake nasi cukup 🥲 ⁣⁣ ———⁣⁣ ⁣⁣ ✨Mun Tofu✨ #michelleoeyRecipeBook #allieRecipeBook Ingredients: * 100 gr Chicken Fillet (or Pork Loin), minced * 100 gr Peeled Shrimp, minced * 1 tbsp Cooking Oil * 4 cloves Garlic, minced * 2cm Ginger, minced * 1 1/2 tsp Fish Sauce * 1/4 tsp Chicken Powder * 1/4 tsp Salt * 1/4 tsp Pepper * 1/4 tsp Sugar * 1 block Silken Tofu (cut into 2 cm cubes) * 200ml Water * 1 tbsp Corn Starch + 100ml Water (Mixture A) * 1 stalk Green Onion, chopped * 1/2 tsp Sesame Oil How to: * Heat up a wok over high heat. Add cooking oli with the garlic and the ginger. Stir-fry until fragrant. * Add the chicken (or pork) and the shrimp, also add fish sauce, chicken powder, salt, pepper, and sugar. Stir-fry until the chicken turn white * Turn down the heat to medium, add 200ml water and bring to a boil. * Add silky tofu (I use a whole block of silken tofu and crush it in the wok) and Mixture A, bring to a boil * Add chopped green onion and sesame oil, remove from the heat and serve immediately ⁣⁣ ———⁣⁣ ⁣⁣ 🌟 #muntahu #muntofu ⁣ 📍 #Bandung⁣⁣⁣ 📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #alliecooking⁣⁣⁣ #alliejournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #alliefoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Indonesianfood #chinesefood #comfortfood #likeforlike #foodstagram #foodgasm #foodporn #instafood #foodphotography #foodlover #instaphoto

#michelleoeyKitchen⁣ kalo lagi low carbo, makanin ini aja gak pake nasi cukup 🥲
⁣⁣
———⁣⁣
⁣⁣

✨Mun Tofu✨
#michelleoeyRecipeBook #allieRecipeBook

Ingredients:
* 100 gr Chicken Fillet (or Pork Loin), minced
* 100 gr Peeled Shrimp, minced
* 1 tbsp Cooking Oil
* 4 cloves Garlic, minced
* 2cm Ginger, minced
* 1 1/2 tsp Fish Sauce
* 1/4 tsp Chicken Powder
* 1/4 tsp Salt
* 1/4 tsp Pepper
* 1/4 tsp Sugar
* 1 block Silken Tofu (cut into 2 cm cubes)
* 200ml Water
* 1 tbsp Corn Starch + 100ml Water (Mixture A)
* 1 stalk Green Onion, chopped
* 1/2 tsp Sesame Oil

How to:
* Heat up a wok over high heat. Add cooking oli with the garlic and the ginger. Stir-fry until fragrant.
* Add the chicken (or pork) and the shrimp, also add fish sauce, chicken powder, salt, pepper, and sugar. Stir-fry until the chicken turn white
* Turn down the heat to medium, add 200ml water and bring to a boil.
* Add silky tofu (I use a whole block of silken tofu and crush it in the wok) and Mixture A, bring to a boil
* Add chopped green onion and sesame oil, remove from the heat and serve immediately
⁣⁣
———⁣⁣
⁣⁣
🌟 #muntahu #muntofu ⁣
📍 #Bandung⁣⁣⁣
📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#alliecooking⁣⁣⁣
#alliejournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#alliefoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Indonesianfood #chinesefood #comfortfood #likeforlike #foodstagram #foodgasm #foodporn #instafood #foodphotography #foodlover #instaphoto
via Instagram https://instagr.am/p/CMbeKdchrOd/

#michelleoeyKitchen⁣ 😋 ⁣⁣ ———⁣⁣ ⁣⁣ ✨LONG BEANS WITH MINCED BEEF✨ Buncis Daging Cincang⁣ #michelleoeyRecipeBook #allieRecipeBook⁣⁣ ⁣⁣ Ingredients:⁣⁣ • Long beans (cut into bite size)⁣ • Minced Beef 250gr⁣ • Minced Garlic 1 tbsp⁣ • Red Chili (optional)⁣ • Soy Sauce 1 tbsp⁣ • Sugar 1/2 tbsp⁣ • Salt⁣ • Pepper⁣ • Sesame Oil 1 tsp⁣ • Cooking Oil⁣ ⁣⁣ How to:⁣⁣ 1. Heat up the pan, add a few drops of cooking oil and sauté minced garlic⁣ 2. Add the minced beef and sauté for 2 minutes⁣ 3. Add long beans and sauté until soft⁣ 4. Add chili and serve⁣ ⁣⁣ ———⁣⁣ ⁣⁣ 🌟 #longbeans #mincedbeef #buncis⁣ 📍 #Bandung⁣⁣⁣ 📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #alliecooking⁣⁣⁣ #alliejournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #alliefoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Indonesianfood #chinesefood #comfortfood #likeforlike #foodstagram #foodgasm #foodporn #instafood #foodphotography #foodlover #instaphoto

#michelleoeyKitchen⁣ 😋
⁣⁣
———⁣⁣
⁣⁣
✨LONG BEANS WITH MINCED BEEF✨
Buncis Daging Cincang⁣
#michelleoeyRecipeBook #allieRecipeBook⁣⁣
⁣⁣
Ingredients:⁣⁣
• Long beans (cut into bite size)⁣
• Minced Beef 250gr⁣
• Minced Garlic 1 tbsp⁣
• Red Chili (optional)⁣
• Soy Sauce 1 tbsp⁣
• Sugar 1/2 tbsp⁣
• Salt⁣
• Pepper⁣
• Sesame Oil 1 tsp⁣
• Cooking Oil⁣
⁣⁣
How to:⁣⁣
1. Heat up the pan, add a few drops of cooking oil and sauté minced garlic⁣
2. Add the minced beef and sauté for 2 minutes⁣
3. Add long beans and sauté until soft⁣
4. Add chili and serve⁣
⁣⁣
———⁣⁣
⁣⁣
🌟 #longbeans #mincedbeef #buncis⁣
📍 #Bandung⁣⁣⁣
📷 #iPhone7plus⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#alliecooking⁣⁣⁣
#alliejournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#alliefoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Indonesianfood #chinesefood #comfortfood #likeforlike #foodstagram #foodgasm #foodporn #instafood #foodphotography #foodlover #instaphoto
via Instagram https://instagr.am/p/CMTvenshzjT/

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Get started