#allieinTokyo abis take away Luke’s Lobster trus di vending machine deket-deket situ ada Fanta warna gold gini dong. So pasti dibeli sama adik aku 😅⁣ ⁣ Entah namanya apa, cuma ada tulisan Fanta aja. Katanya sih ini “white wine”, seasonal gitu munculnya. Enak sih ini rasanya. Gak nyesel udah impulsif beli 😌⁣ ⁣⁣⁣ 🌟 #Fanta #whitewine⁣ 📍 #VendingMachine #Shibuya⁣⁣ 📷 #iPhone6⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #allieanddrink⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #allieFoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #allieJournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #allieinJapan⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #michelleoeytrip⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #soda #japanesedrink #instadrink #foodstagram #foodgasm #instafood #foodporn #likeforlike #exploreJapan #visitJapan #discoverJapan #exploreTokyo #visitTokyo #Tokyo #Japan #visitjapanjp #visitjapanid #jntoid

#allieinTokyo abis take away Luke’s Lobster trus di vending machine deket-deket situ ada Fanta warna gold gini dong. So pasti dibeli sama adik aku 😅⁣

Entah namanya apa, cuma ada tulisan Fanta aja. Katanya sih ini “white wine”, seasonal gitu munculnya. Enak sih ini rasanya. Gak nyesel udah impulsif beli 😌⁣
⁣⁣⁣
🌟 #Fanta #whitewine⁣
📍 #VendingMachine #Shibuya⁣⁣
📷 #iPhone6⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#allieanddrink⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#allieFoodie⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#allieJournal⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#allieinJapan⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#michelleoeytrip⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#soda #japanesedrink #instadrink #foodstagram #foodgasm #instafood #foodporn #likeforlike #exploreJapan #visitJapan #discoverJapan #exploreTokyo #visitTokyo #Tokyo #Japan #visitjapanjp #visitjapanid #jntoid
via Instagram https://instagr.am/p/CApocZwhDjr/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: